WPS office

WPS Office 12 Free,is een gratis office suite die uit een tekstverwerker, een spreadsheet-programma en een presentatie maker bestaat. Deze drie programma’s kunnen u helpen bij uw dagelijkse werkzaamheden.

• Writer - Efficiënte tekstverwerker; • Presentation - Multimedia presentaties programma; • Spreadsheets - Krachtige tool voor de verwerking van gegevens en analyse;

WPS Office 12 Free ondersteunt Engels, Frans, Duits, Spaans, Portugees, Russisch en Pools. Wij hebben hier een link naar een Nederlandse spellingcontrole gevonden, maar weten niet of deze helemaal bijgewerkt is. Het programma kan omgaan met zowel de bestandsformaten van Microsoft Office en Libre Office Het is een gratis suite, maar WPS Office komt met een aantal innovatieve functies, zoals de paragraaf aanpassing gereedschap en meerdere tabbladen functie. Het heeft ook een PDF converter, spellingscontrole en het aantal woorden functie. De gratis versie heeft als nadeel dat zowel prints als PDF’s een watermerk krijgen. Er is ook een Linux-versie. Maar er zijn ook versies voor Android en IOS waarmee je bestanden kunt bewerken op smartphone en tablet. Dat kan handig zijn als je de bestanden in de cloud opslaat.

Naar de website        Naar de download