Waarom

Waarom deze website?

Ik houd het nieuws over software in bladen en op websites goed bij. Maar vaak weet ik niet meer waar ik wat gelezen heb. Waar stond dat ook al weer?
Regelmatig krijg ik vragen: ‘weet jij een goed …. programma en het liefst gratis’. Ik ben begonnen een lijstje van dit soort zaken aan te leggen. Dat wilde ik op een bepaald moment ook overal kunnen raadplegen. Misschien hebben anderen ook iets aan zo’n verzameling met links waar de software te halen is. Het gaat om: antivirus, antispam, spamfilter, firewall, browsers, cleaners, register-opschoneres, defragmenteerders, online scanners, email clients, office pakketen, enz.

En zo is het gekomen. Ik heb van elk programma wat informatie verzameld. Mijn tips zijn niet onbetwist de beste, ik heb ze niet uitvoerig getest en staan in willekeurige volgorde.
Ik sta dan ook altijd open voor suggesties. Het gebruik van deze programma’s is geheel voor eigen risico en ik kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld als er onverhoopt iets niet goed gaat. De websites en de links zijn nog niet compleet, maar daar werk ik hard aan. Klik in de voetregel op logboek, naast de datum waarop de pagina voor het laatst is bijgewerkt en kijk wat er zoal gebeurt. Bezoek deze website regelmatig en zie wat er vernieuwd is.
Op 30 maart 2010 hebben we de 1000ste bezoeker mogen verwelkomen. De site wordt goed bezocht, maar ik zou ook graag willen weten of hij in een behoefte voorziet. Reacties graag via contact.

5tips.eu