SPAMfighter

SPAMfighter is een gratis Antispamfilter voor Outlook, Outlook Express en Thunderbird SPAMfighter heeft in samenwerking met Microsoft de sterkste, veiligste en meest effectieve antispamtool op de markt gerealiseerd. Als u van alle spam in Outlook, Outlook Express of Windows Mail of Thunderbird af wilt, installeer dan SPAMfighter. Het is geheel gratis bij thuisgebruik. Alle binnenkomende mail wordt automatisch getest door SPAMfighter. Als het als spam herkend wordt, komt het in de spammap terecht. Als een onontdekte spam e-mail binnen komt blokkeert u de mail met één druk op de knop.

Naar de website        Naar de download

Spamihilator

Spamihilator werkt tussen je eigen e-mail programma en het internet en controleert alle binnenkomende e-mail. Onnodige spam mail (Junk) wordt er uit gefilterd. Dat gebeurt helemaal op de achtergrond zonder dat u het merkt. De zelflerende filter (Bayesian Filter) berekent voor elke e-mail een spam-waarschijnlijkheid en u kunt het filter trainen. Het kent uw e-mail berichten zelfs beter dan u en de trefzekerheid wordt steeds beter. Spamihilator gebruikt daarnaast een woord-filter dat berichten op bekende woorden doorzoekt. U kunt zelf woorden aan deze lijst toevoegen.

Naar de website        Naar de download

MailWasher

MailWasher heeft een hele grote groep tevreden gebruikers en is toonaangevend als spam filter software. Het checkt en controleert je e-mails voor je ze download. MailWasher is gratis in gebruik, verloopt nooit en werkt met Outlook, Outlook Express, Incredimail, Thunderbird, Windows Mail, GMail, Hotmail en elk ander e-mail programma. Het is een krachtige spamblocker die spam effectief stopt voor het je computer bereikt. Het is eenvoudig te installeren en gemakkelijk en effectief in gebruik en na korte tijd zult u niet meer zonder willen.

Naar de website        Naar de download

SpamBayes

SpamBayes probeert alle binnenkomende e-mail te classificeren als “spam”, “ham”(niet spam e-mail) of twijfelachtig. Dit betekend dat u spam en twijfelachtige email naar een aparte map kunt filteren, en dus je normale email afhandeling niet hindert. SpamBayes moet eerst getraind worden. U bied een hoeveelheid spam en ham aan en SpamBayes analyseert dat op woorden en verschillen in mail-headers en inhoud. Het gebruikt deze kennis om nieuwe mail te beoordelen. Het berekent van elke mail of het ham of spam is en markeert dit vervolgens. Regels in je e-mail programma zorgen er vervolgens voor dat de mail in verschillende mappen komt. Daarmee kunt u het filter verder trainen en zo een grote nauwkeurigheid bereiken.

Naar de website        Naar de download

SpamExperts Desktop

SpamExperts Desktop wordt beschouwd als top antispam desktop software in wereldwijde reviews. Het is compatible met alle POP3 & IMAP gebaseerde e-mailclients en werkt met automatische e-mail onderschepping. U hoeft geen instellingen van uw e-mailclient aan te passen. Het is compatibel met Outlook, Outlook Express, Thunderbird, IncrediMail, Netscape, Opera, PocoMail, Pegasus Mail, WinMail, The Bat!, Mozilla, Groupwise, Eudora. Als u e-mailclient niet in deze lijst staat kunt u hem simpelweg in de software toevoegen! SpamExperts Desktop draait gratis op uw computer. De eerste 30 dagen ontvangt u alle beschikbare functionaliteit. Na 30 dagen schakelt SpamExperts Desktop naar de gratis SpamExperts Desktop Limited versie.

Naar de website        Naar de download